Wisconsin

View listings

wisconsin.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Wisconsin

Fastighet till salu i Wisconsin

I norra gränser gränsar också staten Michigan, i söder med staten Illinois, i väster med Iowa och Minnesota.

Wisconsin är ett tillstånd som stiger i Midwestern United States och har utsikt över två Great Lakes: Michigan och Superior. Inlandet kännetecknas av skogar och gårdar. Milwaukee, den största staden, är känd för Milwaukee Public Museum, med rekonstruktioner av byar runt om i världen, och Harley-Davidson Museum, med de kända motorcyklarna.

Det finns färre fastigheter till salu idag i Wisconsin fastighetsmarknaden och andra stater i nationen. Det innebär att potentiella köpare måste vara kreativa när det gäller att göra sitt bud att sticka ut från sina konkurrenter.

Staden Milwaukee förväntas följa samma spår som det var i slutet av 2017, med fler köpare i området än säljare för Wisconsin egenskaper.

Nedgången i förortsfastigheter till salu i Wisconsin hade en betydande inverkan på fastighetsmarknaden, eftersom det fanns några fastigheter till salu i Wisconsin.

Med homebuyers som behöver göra ett snabbt beslut att köpa sin dröm egendom till salu i Wisconsin, är det viktigt att de gör mest forskning möjlig för att begränsa sina val. Det finns många fantastiska platser att bo i delstaten Wisconsin, och här är några att överväga om du planerar att flytta till området för att leta efter egendom till salu i Wisconsin.

Storstadsområdena Milwaukee och Madison erbjuder många möjligheter till underhållning och sysselsättning. I detta område finns kända attraktioner som Milwaukee Museum of Art och Madison Museum of Contemporary Art. Det finns ett kvalitetsutbildningssystem i området som leds av University of Wisconsin. Madison egenskaper är bland de dyraste i Wisconsin.

Madison är en absolut klumpig stad, med 89% av arbetskraften anställd. Sammantaget är Madison en stad av proffs, säljare och kontor och tjänsteleverantörer.

Madison har en bra balans mellan livet i en måttligt stor stad och den intressanta diversioner och kultur som kommer från att ha en stor studentpopulation.

Madison är en etniskt mycket varierad stad. Det mest talade språket i Madison är engelska. Andra viktiga språk som talas här inkluderar spanska och kinesiska.

West Milwaukee är en liten by som ligger i delstaten Wisconsin. Med en befolkning på 4.174 medborgare och ett enda grannskap, är West Milwaukee det 157: e största distriktet i Wisconsin.

I allmänhet är West Milwaukee en by av proffs, tjänsteleverantörer och säljare och kontor.

West Milwaukee är också en by av konstnärer, den har fler artister, designers och personer som arbetar i media än 90% av samhällen i Amerika.

Wisconsin fastighetsmarknaden lovade i januari.

Januari är vanligtvis den långsammaste månaden för någon fastighetsmarknad. I januari ökade försäljningen dock med nästan 7% jämfört med 2017. Antalet försäljningar som slutfördes i januari 2018 översteg 3% förra året.

Ökningen av huspriserna och den höga efterfrågan på egendom till salu i Wisconsin i allmänhet kombinerat med en förbättrad ekonomi och lägre hypotekslån har bidragit till att göra i januari en av de mest framgångsrika vi har sett genom åren.

Western Wisconsin inkluderar städerna Buffalo, La Crosse och St. Croix och har sett en ökning av hemförsäljningen på upp till 6,4% och en ökning av försäljningspriserna på 8,3%

  •  
    Flyttar till Wisconsin. Utflytt och bo i Wisconsin

        Nu har du lärt dig känna varandra väl. Vi på Realigro har ett enda mål: att ge våra läsare möjlighet att ta det stora steget som kan förändra deras liv på ett radikalt och positivt sätt. Du vet, att köpa en fastighet är aldrig en enkel affär. Men vi har idag lösningen åt dig! I en enkel ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Beläget i ett lugnt Milwaukee-område! Denna fastighet har två sovrum, ett badrum och en 1,5 friliggande garage med breezeway! Beläget i närheten av Ha...
Cod. 3096

Försäljning Åkermark, Wisconsin, Madison, Madison, Madison

127,344,570.32SEK
Försäljning
Åkermark

5000 m²
980 tunnland (500 ± Ha.) Av avgörande jordbruksmark
UNAVAILABLE
Cod. 2685

Försäljning 1:a, Wisconsin, Milwaukee, Milwaukee, Milwaukee

1,538,746.89SEK
Försäljning
1:a

593 m²
Detaljer
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB